1397/09/01

1397/08/22

نشست هم اندیشی مدیران و برنامه ریزان همایش ملی سبک زندگی و سلامت ۲۲ ابان ماه در سالن عدالت دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گردید.

1397/08/15

بنا به دعوت مدیر محترم فروشگاه آفتاب گستر، اعضای تیم همایش ملی سبک زندگی و سلامت  با حضور دبیر همایش، جناب آقای دکتر نصیری زاده و دبیر علمی همایش، سرکار خانم دکتر پیغمبری در روز سه شنبه 15 آبان ماه 97 جهت بازدید در فروشگاه آفتاب گستر حضور یافتند.
در این بازدید مدیر محترم فروشگاه جناب آقای شجاع بهبودیافته ی بیماری سرطان معده از خاطرات سالهای بیماری که به دلیل عدم رعایت سبک تغذیه ای سالم به آن دچار بودند و در نهایت خوشبختانه با اصلاح سبک تغذیه توانستند بر این بیماری غلبه کنند، گفتند و در نهایت انگیزه خود را برای راه اندازی فروشگاهی با مواد غذایی سالم بر اساس احادیث و روایات و علوم پزشکی؛ ترویج سلامت آحاد جامعه و عرصه محصولات سالم و ارگانیک به جای محصولات ناسالم بیان نمودند.
سپس اعضای تیم از محصولات فروشگاه بازدید نمودند و جناب آقای شجاع، نحوه تولید و فرآوری سالم و طبیعی محصولات را توضیح دادند.
از جمله محصولات قابل عرضه در این فروشگاه, مواد غذایی مانند روغن های سالم، قند و شکر قهوه ای، دوغ و نوشابه های طبیعی و سالم، سوسیس کالباس های تولید شده در داخل کارگاه تولیدی فروشگاه و حتی لباس های گیاهی و مواد ارایشی بهداشتی گیاهی و طبیعی را می توان نام برد.

1397/08/08

سرکار خانم فاطمه دهقان، دبیر اجرایی دومین همایش ملی سبک زندگی و سلامت اذعان داشتند پیرو درخواست پژوهشگران محترم، مهلت ارسال مقالات تا آخر آبان ماه تمدید شد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر