1397/03/28

دبیرخانه دائمی سبک زندگی  کارگاه پیشگیری از اعتیاد برگزار می کند
فاطمه دهقان بنادکی مسئول دبیرخانه سبک زندگی مأموریت این دبیرخانه را ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم و نهادینه کردن آن در جامعه دانست.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا فاطمه دهقان بنادکی مسئول دبیرخانه دانمی سبک زندگی از برگزاری کارگاه یک روزه پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبر داد و اظهار کرد:«با همکاری اداره مبارزه با مواد مخدر در هفته اول تیرماه نمایشگاه و کارگاه یک روزه پیشگیری از اعتیاد ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار خواهیم کرد. در این نمایشگاه ضمن معرفی مخدرهای جدید توزیع عکس و بروشور نیز صورت خواهد گرفت و از نظرات ارزشمند نمایندگان آن اداره نیز بهره خواهیم جست.»
دهقان مأموریت اصلی دبیرخانه سبک زندگی را ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم بویژه قشر فرهیخته و انتقال آن به بطن جامعه دانست.
پس از برگزاری موفقیت آمیز نخستین همایش ملی سلامت و سبک زندگی دبیرخانه دائمی سبک زندگی در محل این دانشگاه تشکیل شد.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !