
دکتر پیغمبری در ابتدای صحبت، رضایت خود را از شروع اقدامات خبرگزاری نسبت به تهیه خبر با هدف اگاهی مردم از این حرکت دانشگاهی مطرح کرده و از دانشجویان خود صمیمانه تشکر کردند.
موضوع این مصاحبه «علل سرعت کند عملی شدن اصلاحات سبک زندگی تغذیه ای در جامعه علی رغم وجود اطلاع رسانی های موجود» می باشد.
چنین به نظر میرسد که بخش عمده این مشکل مربوط به مجریان و دست اندر کارانیست که با وجود حجم بالای اطلاعات سبک زندگی خصوصا تغذیه ای، اهمیت اجرایی شدن آن را نمیدانند و مجریان آینده نگری نیستند.
به عنوان مثال چنانچه مادری که در منزل، آشپزی بر عهده اوست و غذایی که در آن گوشت نباشد را غذا نداند، افراد خانواده نیز به تبعیت از این ایده درگیر یک سبک زندگی تغذیه ای نادرست و باور اشتباه خواهند شد.
موضوع دیگری که دکتر پیغمبری به توضیح راجع به آن پرداختند نقش پزشکان و درمانگران جامعه بود چراکه به نظر ایشان زمانیکه توصیه های لازم جهت اصلاح سبک زندگی توسط این دسته از اقشار معتمد مردم صورت پذیرد سرعت این اصلاحات تند خواهد بود متاسفانه بسیاری از پزشکان ما علی رغم اهمیت به موضوع حفظ سلامت افراد جامعه برای ترویج اصلاح سبک زندگی تغذیه ای به اندازه کافی وقت نمی گذارند.در ادامه ایشان فرمودند: مشاهده کیستهای فراوان پستانی و رحمی در بین دانش اموزان و دانشجویان دختر بیانگر وجود مشکلات آموزش در موضوع تغذیه ای میباشد.
وقتی بوفه های مدارس ما غذاهای ناسالم میفروشند و هیچ نظارت صحیحی بر این موضوع نیست، و یا زمانیکه در سلف سرویس دانشگاهها غذای دانشجویان بدون توجه به سبک زندگی سالم، فقط بر اساس یک سری سیاست گذاریهای غلط ارائه میگردد دیگر چگونه میتوان انتظار سرعت رو به رشد اصلاحات تغذیه ای را داشت ؟!
موضوع دیگر طبق بیانات خانم دکتر پیغمبری، امانت دار نبودن انجمن هایی است که اصلاحات سبک زندگی و تغذیه ای بیماران را به دست گرفته اند.این انجمن ها اگر علم کافی و وجدان کاری لازم را در زمینه بیانات خودنداشته باشند مردم را نسبت به اصلاحات سبک زندگی دچار شک و تردید کرده و مشاهده تضادهای گفتاری و رفتاری در مسئولین این انجمنها میتواند عامل دیگری در کندی روند اصلاحات سبک زندگی تغذیه ای افراد باشد.
واحد خبرگزاری : دانشجویان فاطمه منتظر فرج و مهلا فلاح